Tracking & WiFi termékek ...
Satellite Optimizer inReach inReach SE ACR ResQLink PLB
Thuraya XT Thuraya XT-Dual Thuraya SatSleeve Android Thuraya SatSleeve iOS
Email, Web, Időjárás, Közösségi Media és Nyomonkövetés Műholdon keresztül Csatlakoztassa iPhone®, iPad®, iPod touch® és Android® okostelefonokhoz és tabletkhez.   A kis és mégis nagyszerű, ResQLink™ Személyi Kereső jeladó (vagy PLB) egy nagy teljesítményű, GPS-képes mentő irányjelző eszköz a horgászok, a pilóták és a természetben sportolók számára.
Ár: 79.500 Ft + ÁFA Ár: 113.400 Ft + ÁFA Ár: 150.400 Ft + ÁFA Ár: 107.600 Ft + ÁFA
ACR ResQLink+ PLB      
XT-HotSpot
A kis és mégis nagyszerű, ResQLink+™ Személyi Kereső jeladó (vagy PLB) egy nagy teljesítményű, GPS-képes mentő irányjelző eszköz a horgászok, a pilóták és a természetben sportolók számára.      
Ár: 103.740 Ft + ÁFA Ár: - Ft Ár: - Ft Ár: - Ft
Satellite Optimizer ...
Email, Web, Időjárás, Közösségi Media és Nyomonkövetés Műholdon keresztül

Optimizer egyszerűvé teszi a műholdas adatok elérését. Az Optimizer megosztja a műholdas adatkapcsolatot mint egy Wi-Fi hotspot, segítségével könnyedén elérheti az e-mail, web, az időjárás és a közösségi média szolgáltatásokat, és megoszthatja a tartózkodási helyét. A legfontosabb, hogy a nagy teljesítményű tűzfal blokkolja a nem kívánt szolgáltatásokat, csökkenti a megnövekedett műholdas telefonszámlát.

Jellemzők

Műhold - Az IP-alapú műholdas adatok jeleit átküldi a Wi-Fi Hotspot-ra
Tűzfal - leállítja a nem kívánt adatforgalmat, ezzel időt és pénzt takarít meg
Wi-Fi Hotspot - Könnyűvé teszi a telepítést és használatot a kompatibilis számítógépekkel, tabletekkel és okostelefonokkal


Szolgáltatások

Optimizer együttműködik a laptopon, táblagépen, vagy okostelefonon futó szolgáltatást nyújtó kompatibilis szoftverrel, hogy

E-mail - Felgyorsítsa az e-mail szolgáltatást, akár 20-szorosára, így a megtakarítás akár a 85%-os lehet a műholdas műsoridő Web - Tömörített weboldal hozzáférés, átlagosan 3- 5-ször gyorsabban, mint a normál Időjárás - Ingyenes GRIB fájlokat kaphat e-mailben, az online szolgáltatások segítségével Közösségi Média - Frissítheti a Facebook, a LinkedIn és a Twitter profilját műholdon Tracking - automatikusan elküldi a telefon vagy a terminál beépített GPS-adatait egy kompatibilis helymeghatározó szolgáltatásra

Kompatibilis operációs rendszerek

Windows XP, Vista és 7, mind a 32 és 64-bit-es verziók Apple Macintosh Apple iOS eszközök (iPhone, iPad & iPod Touch)

Működik minden szokásos műholdas eszközzel, beleértve a

Inmarsat IsatPhone Pro; BGAN; FleetBroadband Iridium 9555; Extreme; OpenPort; 9500*, 9505*, 9505a* Globalstar GSP-1700; GSP-1600*, GSP-2900* Thuraya USB and IP és más rendszerek.

Az optimalizáló alkalmazás a következő műholdas telefonokkal és terminálokkal működik

Inmarsat BGAN Inmarsat FleetBroadband Iridium 9555, Extreme (9575) USB Phones Iridium 9500, 9505, 9505a, 9522 serial port phones Iridium OpenPort Inmarsat IsatPhone Pro Globalstar GSP-1600, GSP-1700, GSP-2900 Thuraya IP VSAT Vagy, minden LAN / WAN alapú Internet-kapcsolat
inReach for Smartphones ...
Interaktív kétirányú SOS

A párosított módban, az inReach-el küldhetünk leíró szöveges üzeneteket .. Azt is fenntartani a párbeszéd a Response Center, cseréje a frissítéseket, a helyzet diktálja.

In paired mode, inReach lets you send descriptive text messages.. You can also maintain a dialog with the response center, exchanging updates as the situation dictates.

Üzenet küldés megerősítése

Soha nem lesz csoda, ha üzenete érkezik. A inReach megerősíti bármely szöveges vagy SOS üzenet kézbesítését, legyen az önálló vagy párosított módban.

Távoli követés

Ha úgy dönt, jelöljön ki bárkit, hogy követhesse az utazásait online. A legutóbbi pozíciója és nyomvonala jelenik meg.

Ingyenes applikációk és ingyenes térképek

A Delorme Earthmate alkalmazás elérhető ingyenesen, és lehetővé teszi az összes inReach funkciót az iOS és az Android készülékeken.

A párosított módban az inReach elküldi a GPS jelet a csatlakoztatott iOS vagy Android készüléknek. Ez növeli a helymeghatározás pontosságát a párosított eszköz natív GPS-vel, ez megnöveli az párosított készülék akkumulátor üzemidejét, kiküszöbölve a GPS jel veszteséget.

Használja önmagában is, az inReach eszköz, egy sokoldalú kommunikátor különálló használatra.

Küldjön legfeljebb három előre feltöltött üzenetet
SOS gomb a gyors segítséghez, legyen bárhol; pozíciójának automatikus követés 10 percenként
Kézbesítési visszaigazolás az összes üzenetről
Kapcsolja be / ki a távoli követést
Könnyen működtethető egy kézben vagy kesztyűben
inReach SE ...
Bemutatjuk inReach SE-t

A műholdas kommunikátor, amely lehetővé teszi, hogy küldjön és fogadjon üzeneteket, megossza nyomvonalát és segítséget kérjen (SOS), mindezt a tenyerében.

Üzenet a LOL-tól az SOS-ig és minden ami a kettő között van, a DeLorme inReach SE jobbá teszi a kalandot. Az inReach SE-vel, akkor is küldhetünk és fogadhatunk szöveges üzeneteket, ha a világ végén vagyunk, és mindezt a praktikus, színes kijelzővel és a virtuális billentyűzettel. Amikor elhagyja a lakott területeket, és kívül esik a mobiltelefon tartományon, gyorsan és egyszerűen megoszthatja az utazásait családjával és barátaival, üzeneteket küldhet, és mindig Kézbesítési visszaigazolást kap róla, - mindezt az Iridium 100%-ig globális műholdas hálózat lefedettségén. És vészhelyzet esetén, kap kézbesítési visszaigazolást, majd kétirányú szöveges beszélgetést folytathat a keresési és mentési felügyeleti központtal, amíg a segítség megérkezik.

inReach SE: Hogyan működik

inReach SE (Screen Edition) a műholdas kommunikátor a DeLorme-tól, elképesztő funkcionalitás a tenyerében anélkül, hogy párosítaná az eszközt:

Küldjön és fogadjon, szabad formájú, 160 karakteres szöveges üzeneteket, kívül a mobiltelefon hatósugarán.
SOS funkció GEOS-on keresztül, 24/7 kutatás és mentés felügyelettel.
Kapcsolja be a nyomvonal követést, hogy megossza, és megtekinthessék a GPS koordinátákat.
Színes kijelző és virtuális billentyűzet, prediktív szövegbevitellel.
Intuitive LED kijelző, az elérhető műholdakhoz.
Hangos üzenet értesítés.
Hosszú élettartamú belső lítium akkumulátor, a tökéletes kényelemért és hordozhatóságért. 100 óra üzemidőt biztosít a 10 perces nyomvonal követés módban, tiszta rálátással az égre.
A maximális tartósság mostoha körülmények között(vízálló, porálló és ütésálló).
Hozzászólás a közöségi média szolgáltatásokhoz
Épülő díjnyertes technológia úttörője, az első inReach eszköz.

Párosítsa inReach SE-t a teljes élményért

Mindkét inReach modell használható együtt a Delorme Earthmate alkalmazással a mobil eszközön és az Explore Web portállal. Ha párosítva a mobilkészülék, a képességeit sem inReach termék jobb. Korábban letöltött térkép adatait csak párosított módban érheti el. inReach párosítása lehetővé teszi, hogy a mobil készülék küldjön üzeneteket az Earthmate alkalmazásnak. * InReach Earthmate alkalmazás jelenleg előírja, hogy a párosított eszköz, rendelkezzen beépített GPS chippel.

Earthmate Applikáció

Alakítsa át okostelefonját vagy tabletjét egy globális műholdas kommunikációs és navigációs eszközzé, az ingyenes Earthmate applikációval:


Aggodalom-mentes navigáció és utazás követés.
Korlátlan hozzáférés a letölthető topográfiai térképekhez és NOAA táblázatokhoz a párosított mobil eszközön.
Automatikusan szinkronizálja a mobil készülék címjegyzékét.
Párosítás Bluetooth-on keresztül.

Explore Web Portál
Készítse elő és ossza meg utazásait családjával és barátaival, a mi Explore Web portálunkon:


Ossza meg helyzetét és utazásai részleteit a MapShare szolgáltatáson, beleértve a nyomvonalait és a GPS adatait.
Hívjon meg másokat, hogy lássák a helyzetét, aktiválja a nyomvonal követést és váltsanak üzeneteket.
Töltsön fel előre megírt üzeneteket, az inReach készülékére.
Kapcsolat az Ön közösségi média fiókjaihoz.
Tekintse meg az összes korábbi utazásait és üzeneteit.
Kezelje fiókját és a beállításokat, beleértve a sürgősségi kapcsolatokat is.
Frissítse inReach szoftverét.

Használja, de ne veszítse el.

Készítse el és ossza meg utazását családjával és barátaival, a mi Explore Web portálunkon:

Színes kijelző, prediktív virtuális billentyűzettel az önálló kétirányú üzenetküldéshez.
GPS pontosság +/- 5 méter.
Vízálló/porálló (IP67, Vízállóság: 1 méter, 30 perc).
Ütésálló (Mil-STD-810G).
100 óra üzemidőt biztosít, 10 perces követési módban, tiszta rálátással az égre.


ResQLink™ PLB ...
Az ACR ResQLink világ legkisebb PLB-je! "Im OK" Szöveges üzenet küldése, megnövekedett teljesítmény, folyamatos nagyfényerejű villogó LED

Kis méret, könnyű súly
Super fényes folyamatos LED villogó
66 csatornás GPS
Self-Test és a GPS Test Jellemzők
Tipikus teljesítménye 30 Óra
Nem-veszélyes anyagú akkumulátor
Rugalmas, lapos antenna
“Rendben vagyok” szöveges üzenet
Csuklópánt

A három szintű integrált jeladó technológia - GPS helymeghatározás, nagy teljesítményű 406 MHz-es jel, és a 121,5 MHz-es rávezető képesség - a ResQLink™ gyorsan és pontosan közvetíti a helyzetélt, a világméretű keresési és mentési műholdhálózatnak. A beépített stroboszkóp biztosít láthatóságot az éjszakai mentéshez.

PLB bizonyítottan kipróbált és igazán bevált, a világ legtávolabbi helyein és alattomos körülményei között. Csak meg kell kérdezni azt a 400, pilótát, hajóst és a természetben felfedezőt, akiket megmentettek a PLB-vel egy szigorú tesztprogram során Alaszkában. A vizsgálati eredmények alapján, a szövetségi kormány jóváhagyta a PLB használatát az Egyesült Államokban, 2003-ban.

Még extrém körülmények között és helyzetekben is, a ResQLink™-et könnyen aktiválhatja. Csak nyissa ki az antennát, és nyomja meg az ON gombot. A nagy teljesítményű 66-csatornás GPS, a ResQLink™ 100 méterenél közelebbre vezeti a mentőegységet a pozíciójához. Egy GPS-képes PLB, mint a ResQlink™ mindössze öt perc alatt riasztja a keresési és mentési személyzetet a pozíciójáról.

Két beépített teszt lehetővé teszi, hogy rendszeresen ellenőrizze, hogy a ResQLink™ működik, és készen áll a használatra - egy gombnyomással, könnyedén tesztelhető a belső elektronika és GPS funkciók.

Múszaki adatok

Termékazonosító szám: 2880
Típusszám: PLB-375
Mérete: 3.3 x 4.8 x 9.9 cm
Súly: 130 g
Akkumulátor: lítium elem (nem veszélyes anyag)
Akkumulátor, csereperiódus 6 év a gyártástól számítva, öt évente miután a jeladót üzembe helyezik, illetve a sürgösségi használat után
Akkumulátor: Működési élettartam Meghaladja a megkövetelt 24 órát -20°C-on
Akkumulátor: Tárolási hőmérséklet -40°C-tól +70°C
Polikarbonát keverék


ResQLink+™ PLB ...
ResQLink+™ PLB A legújabb változata, a világ legkisebb és legkönnyebb Személyi Kereső Jeladó

153 gramm, és mindössze 11,4 centi magas, a ResQLink+ egyszerre kicsi és úszóképes Személyi Kereső Jeladó. Elég kicsi ahhoz, hogy tartsa a zsebében, a hátizsákban vagy tárolja egy felfújható mentőmellényben.

A három szintű integrált jeladó technológia - GPS helymeghatározás, nagy teljesítményű 406 MHz-es jel, és a 121,5 MHz-es rávezető képesség - a ResQLink™ gyorsan és pontosan közvetíti a helyzetélt, a világméretű keresési és mentési műholdhálózatnak. A beépített stroboszkóp biztosít láthatóságot az éjszakai mentéshez.

PLB bizonyítottan kipróbált és igazán bevált, a világ legtávolabbi helyein és alattomos körülményei között. Csak meg kell kérdezni azt a 400, pilótát, hajóst és a természetben felfedezőt, akiket megmentettek a PLB-vel egy szigorú tesztprogram során Alaszkában. A vizsgálati eredmények alapján, a szövetségi kormány jóváhagyta a PLB használatát az Egyesült Államokban, 2003-ban.

Még extrém körülmények között és helyzetekben is, a ResQLink™-et könnyen aktiválhatja. Csak nyissa ki az antennát, és nyomja meg az ON gombot. A nagy teljesítményű 66-csatornás GPS, a ResQLink™ 100 méterenél közelebbre vezeti a mentőegységet a pozíciójához. Egy GPS-képes PLB, mint a ResQlink™ mindössze öt perc alatt riasztja a keresési és mentési személyzetet a pozíciójáról.

Két beépített teszt lehetővé teszi, hogy rendszeresen ellenőrizze, hogy a ResQLink™ működik, és készen áll a használatra - egy gombnyomással, könnyedén tesztelhető a belső elektronika és GPS funkciók.

Úszóképes
Nincsenek előfizetési díjak
Super Fényes LED Villogó
Beépített 66-csatornás GPS
Self-Teszt és GPS Teszt funkciók
Tipikus teljesítmény 30 óra
Nem-veszélyes anyagú akkumulátor
U.S.A.-ban készül

Műszaki adatok

Termékazonosító szám: 2881
Típusszám: PLB-375
Mérete: 4.1 x 4.8 x 11.4 cm
Súly: 153 g
Akkumulátor: lítium elem (nem veszélyes anyag)
Akkumulátor, csereperiódus 6 év a gyártástól számítva, öt évente miután a jeladót üzembe helyezik, illetve a sürgösségi használat után
Akkumulátor: Működési élettartam Meghaladja a megkövetelt 24 órát -20°C-on
Akkumulátor: Tárolási hőnérséklet -40°C-tól +70°C
Polikarbonát keverék
Copyright © 2014  
  All Rights Reserved.
Powered by: Asztyt