Thuraya termékek ...
Thuraya
XT Pro
Thuraya
XT Lite
Thuraya
XT
Thuraya
XT Pro Dual
Thuraya XT Pro Thuraya XT Lite Thuraya XT Thuraya XT-Dual
Vízálló
Thuraya műholdak
Vízálló
Thuraya műholdak
Vízálló
Thuraya műholdak
Külső csatlakozó – USB
Választható műholdas és GSM üzemmód.
Hatékonyan használható, ha nincs elérhető GSM hálózat.
Ár: 1450 USD + Áfa Ár: 895 USD + Áfa Ár: már nem kapható Ár: már nem kapható
Thuraya
X5 Touch
Thuraya
SatSleeve iOS
Thuraya
SatSleeve+
Thuraya
SatSleeve Hotspot
Thuraya SatSleeve Android Thuraya SatSleeve iOS XT-HotSpot Thuraya IP+
Hívások, SMS és adatátvitel műholdas módban. Bővítse Android telefon képességeit, és használja műholdas módban, ha nincs a közelében elérhető GSM hálózat. Hívások, SMS és adatátvitel műholdas módban. Bővítse iPhone telefon képességeit, és használja műholdas módban, ha nincs a közelében elérhető GSM hálózat. Hívások, SMS és adatátvitel műholdas módban. Univerzális adapter Android és iPhone telefonokhoz. Hívások, SMS és adatátvitel műholdas módban. Kényelmes használat, Wi-Fi csatlakozás. Android és iPhone telefonokhoz.
Ár: 1120 USD + Áfa Ár: 820 USD + Áfa Ár: 850 USD + Áfa Ár: 695 USD + Áfa
Thuraya
XT-HotSpot
Thuraya
IP+
Thuraya
Fixed Docking Unit - XT
Thuraya
Accessories
XT-HotSpot Thuraya IP+ Thuraya Fixed Docking Unit Accessories
A világ leggyorsabb műholdas kommunikációra épülő Wi-Fi-s spot készüléke. GSM lefedettség nélküli területekre. Könnyen, gyorsan bárhol Az FDU-XT egy otthoni és irodai dokkoló adapter, amely lehetővé teszi, hogy a Thuraya XT telefon beltérben is használható legyen. Akkumulátor
Autós töltő
Hálózati töltő – stb.
Ár: 375 USD + Áfa Ár: 3050 USD + Áfa Ár: 645 USD + Áfa Ár: 51 - 305 USD + Áfa
Thuraya XT Pro...
A világ legfejlettebb műholdas telefonja

A professzionális felhasználóknak tervezett, Thuraya XT-PRO strapabíró és a leghosszabb akkumulátor-élettartammal felszerelt műholdas telefon, biztosítva a tartós kapcsolatot bármerre is mész.

A Thuraya XT-PRO az első műholdas telefon beépített GPS, Beidou és a GLONASS képességgel a maximális rugalmasság érdekében minden régióban. Ez a legnagyobb kijelzőjű műholdas telefon és edzett Gorilla üveg védi a mostoha körülményektől. A képernyőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a vakító fénynek, amely lehetővé teszi az optimális láthatóságot erős napsütésben is, valamint a fényerő érzékelő segítségével automatikusan változtatja a kijelző háttérvilágítását.

Jellemzők

Globális Navigációs Műholdas Rendszer
Ez az első alkalom egy műholdas telefonon, hogy kiválaszthatja a kívánt navigációs rendszert, választhat GPS, Beidou és a GLONASS rendszerei közül, hogy a legnagyobb pontossággal és legnagyobb biztonsággal utazhasson minden régióban.

Leghosszabb beszélgetési idő a műholdas telefonok között
A beszélgetési idő legfeljebb 9 óra, a készenléti idő akár 100 óra is lehet. A Thuraya XT-PRO lehetővé teszi a megbízható kommunikációt, amikor szüksége van rá.

Gorilla glass kijelző
Az edzett üveg a mostoha körülményeknek is ellenáll, és személyre szabhatja a kijelzőt a könnyebb olvashatóság érdekében, közvetlen napsütésben.

Beépített SOS gomb
Az XT-PRO rendelkezik egy külön SOS gombbal, amely könnyen kezelhető veszély idején. Még ha a telefon ki is van kapcsolva, nyomja meg hosszan a SOS gombot 3 másodpercig, ez elindítja a telefont valamint az SOS funkciót, és elindítja a segélyjelzést (hívás és / vagy SMS) bármely előre beprogramozott számra.

Kompakt és robusztus kialakítás
Elég kicsi ahhoz, hogy könnyedén elférjen a zsebében, a Thuraya XT-PRO fröccsenő víz- és porálló, valamint ütésálló a mostoha körülményekhez.

Hívások, SMS, fax és internet-kapcsolat
Indítson hívásokat, küldjön SMS és fax üzenetek és csatlakoztassa laptophoz vagy a PC-hez az internet eléréséhez műholdas üzemmódban, amikor nincs elérhető földfelszíni hálózat.

Legnagyobb teljesítményű és hatékonyságú műholdas hálózat által támogatott
A Thuraya rendszere híres, amiért a legmegbízhatóbb műholdas hálózatot biztosítja a fejlett többirányú antennával rendelkező Thuraya XT-PRO számára, a megszakítás nélküli jellel, amely teljes séta-és-beszélgetés képességet produkál mozgás közben.

A Thuraya XT-PRO lehetővé teszi, hogy hívás értesítést kapjon akkor is ha a műholdas jel túl gyenge ahhoz, hogy megkapja a hívást magát. Ez különösen akkor hasznos, ha a Thuraya XT-PRO a zsebünkben van, és az antenna be van tolva.

További jellemzők:
kihangosító, címjegyzék, riasztás, számológép, naptár, hívás naplók, konferenciahívás, kapcsolattartó csoportok, a gyors-, stopper, világ idő, és még sok más.Thuraya XT-LITE...
A világ legjobb ár-érték arányú műholdas telefonja

A Thuraya XT-LITE megbízható műholdas telefon kapcsolatot biztosít, verhetetlen áron. Költség-tudatos felhasználók számára tervezték, akiknek szükségük van biztonságos csatlakozásra, anélkül, hogy veszélyeztetné a tiszta és folyamatos kapcsolatot. Nagyon könnyen használható, telefonálásra és SMS küldésre műholdas módban, akár a sivatagban, vitorlázás közben a tengeren vagy a hegyekben.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek műholdas módban
Telefonáljon és küldjön SMS-t műholdas üzemmódban, amikor nincs elérhető földfelszíni hálózat. A fejlett körsugárzó antenna biztosítja a zavartalan kommunikációt, a zökkenőmentes séta-és beszélgetés funkciót, a hívásokhoz menet közben.

Hosszantartó akkumulátor élettartam
A Thuraya XT-LITE készülékkel biztonságos a kommunikációt, a hosszú élettartamú akkumulátornak köszönhetően, amely akár hat órányi beszélgetési időt és akár 80 óra készenléti időt biztosít.

Könnyű használat
Egyszerűen töltse fel a telefont, és helyezzen be egy működő SIM-kártyát. Ezután állítsa be a Thuraya XT-LITE készüléket az elérhető 13 nyelv egyikére.

A leginkább megbízható és erős műholdas hálózat
A Thuraya műholdas hálózat az egyik legmegbízhatóbb műholdas hálózati lefedettség, közel 160 országgal, és a világ két-harmadával. A Thuraya XT-LITE lehetővé teszi hívások értesítését, miközben a műholdas antenna a helyére van tolva, legyen csatlakoztatva minden alkalommal.

További jellemzők:
Névjegyzék, riasztás, számológép, naptár, hívás naplók, konferencia-hívások, kapcsolattartó csoportok, a gyors hívás, stopper és világ idő.


Thuraya XT ...
A legkisebb és legkönnyebb műholdas telefon , ami létezik.

A világ legkeményebb körülményei között is használható műholdas telefonja.

Az egyetlen műholdas telefon , amely megfelel a világ bármely területén lévő körülményeknek. Porálló, vizálló és ütésálló. A Thuraya XT ideális azok számára, akik távoli területeken, nehéz körülmények között dolgoznak, és ahol a helyi hálózatok megbízhatatlanok.

Jellemzők

A világ legkompaktabb és legkönnyebb műholdas telefonja
A Thuraya XT-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a követelményeknek, a legkeményebb környezetben is. A telefon kedvelt a felhasználók széles körében, beleértve a kalandorokat és a vállalati felhasználókat is.

Hitelesítve a legkeményebb körülmények közé
A szigorú előírásoknak is megfelelő Thuraya XT, egyike a világ legstrapabíróbb műholdas telefonjainak, a külső burkolat, a legújabb hi-tech polikarbonát anyagból készült. Thuraya XT IP54/IK03 minősítést kapott, amely világszerte elismert szabvány a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság részéről. Vízálló, porálló és ütésálló, alkalmazza a Thuraya XT telefont nehéz körülmények között is, ahol más telefonok már nem működnek, csak a műholdas telefonok.

Megbízható műholdas telefonálás útközben is
A Thuraya XT telefon fejlett technológival rendelkezik, amely egyesíti a Thuraya műholdak és erre a célra tervezett készülék antennájának erejét annak érdekében, hogy teljes körű és következetes, "sétál és beszélgess" képességet nyújtson. A nagy teljesítményű műholdas hálózat lehetővé teszi a hívásjelzést, akkor is, ha az antenna be van tolva a Thuraya XT-be, vagy ha párosítva van egy dokkoló egységgel egy mozgó járművön.

Egyszerű, gyors és megbízható internet-kapcsolat
A műholdas telefon GmPRS képessége lehetővé teszi, hogy egyszerűen küldhessen vagy fogadhasson e-maileket, és böngészhessen az interneten, laptopon vagy a PC-n keresztül, gyakorlatilag bárhonnan. Leggyorsabb adatátviteli sebesség 60 Kbps.

Megbízható akkumulátor élettartam
A Thuraya XT tartós akkumulátora biztosítja Ön számára, az akár 6 óra beszélgetési időt és 80 óra készenléti időt.

Átfogó és megbízható műholdas hálózatot nyújt
A Thuraya egy elsőrangú műholdas hálózat, amely lefedi a Föld kétharmadát, és megbízható kapcsolatot nyújt mindig, ha szüksége van rá.

Tükröződésmentes kijelző
Műholdas telefonokat gyakran használják olyan helyen, ahol erős a napfény, ami megnehezíti, a könnyű olvashatóságát a képernyőnnek. Ugyanakkor a Thuraya XT egy speciális tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, strapabíró és magas kontrasztú kijelzője, lehetővé teszi a könnyű olvashatóságot közvetlen napfényben is, nem számít, milyen erős a napfény.
Thuraya XT-Dual ...
A GSM és műholdas telefon egyesítése egy telefonon belül

Thuraya XT-DUAL egy telefon, amely hatékonyan működik mind a távol területeken, mind a GSM-hálózatokon, és automatikusan tud csatlakozik a Thuraya műholdas hálózathoz - ez nagyobb rugalmasságot biztosít az elérhető hálózatok váltása között, bármerre is jár.

Jellemzők

Dual mód képesség
A Thuraya XT-DUAL olyan felhasználók számára készült, akik sokat utaznak a világban, és szükségük van egy professzionális telefonra és hálózati kapcsolatra bárhol is járnak, miközben megkapják azt a rugalmasságot, hogy dönthessenek, melyik hálózatot szeretnék használni.

Hitelesítve a legkeményebb körülmények közé
A Thuraya XT-DUAL IP64/IK03 védettségi fokozattal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a telefon ellenáll a fröccsenő víznek, pornak és ütésálló. A legújabb polikarbonát anyagot és alumíniumot használják a burkolat esetében, hogy megvédje a belső alkatrészeket.

Megbízható műholdas telefonálás útközben is
A Thuraya XT-DUAL telefon fejlett technológival rendelkezik, amely egyesíti a Thuraya műholdak és erre a célra tervezett készülék antennájának erejét annak érdekében, hogy teljes körű és következetes, "sétál és beszélgess" képességet nyújtson. A nagy teljesítményű műholdas hálózat lehetővé teszi a hívásjelzést, akkor is, ha az antenna be van tolva a Thuraya XT-DUAL-ba, vagy ha párosítva van egy dokkoló egységgel egy mozgó járművön.

Gyors műholdas internet menet közben
Azért készült, hogy új normákat állítsunk fel a felhasználók kényelmének érdekében, a Thuraya XT-DUAL beépített böngészőg tartalmaz, és a leggyorsabb adatátviteli sebességet kínálja a műholdas telefonok között.

Megbízható akkumulátor élettartam
Thuraya XT-DUAL tartós akkumulátora biztosítja Ön számára az akár 6 óra beszélgetési időt és 60 óra készenléti időt műhold módban, és akár 11 óra beszélgetési időt és 160 óra készenléti időt GSM módban.

Tükröződésmentes kijelző
A speciális tükröződésmentes kijelző, strapabíró és magas kontraszttal rendelkezik, ez lehetővé teszi a könnyű olvashatóságot közvetlen napfényben is, nem számít, milyen erős a napsugárzás.

Átfogó és megbízható műholdas hálózatot nyújt
A Thuraya egy elsőrangú műholdas hálózat, amely lefedi a Föld kétharmadát, és megbízható kapcsolatot nyújt mindig, ha szüksége van rá.
Thuraya SatSleeve Android ...
Alakítsa át Android okostelefonját egy műholdas okostelefonná

Tökéletes keveréke a mobilitásnak és az egyszerűségnek, a Thuraya SatSleeve a legokosabb, leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy átalakítsa telefonját egy műholdas okostelefonná. A Thuraya SatSleeve hozzáférést biztosít a telefonhívásokhoz, e-mailekhez, azonnali üzenetekhez és a népszerű közösségi média alkalmazásokhoz, műholdas módban, 161 országban a Thuraya hálózatán lefedettségi területen.

A SatSleeve Android egy Samsung Galaxy S4 adapterrel kapható. Elérhető külön adapter Samsung Galaxy S3-hoz.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek a műholdas módban
Bővítse látókörét és használja okostelefonját műholdas módban, ahol nem áll rendelkezésre földi hálózat.

Email menet közben
Küldjön és fogadjon email üzeneteket műholdas módban, függetlenül attól, hogy merre van.

Vigye magával kedvenc applikációit
Használja a kedvenc alkalmazásait, úgy mint Facebook, Twitter, WhatsApp és még sok más, így beszélgethet, és frissíti profilját olyan helyeken, amelyek kívül esnek a földi hálózatok (GSM) területein.

Kompatibilis okostelefonjával
Megbízható műholdas kapcsolat a Samsung Galaxy dokkolóval, bárhová is megy. A SatSleeve alkalmazás letölthető ingyen a Google Play alkalmazásból.

Felhasználóbarát
Egyszerűen dokkolható az okostelefon, és már élvezheti is a SatSleeve képességeit műholdas kapcsolatban. A felhasználóbarát SatSleeve, 12 nyelven érhető el, és könnyedén ingerálja az okostelefon címjegyzékét a műholdas hívásokhoz.

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók
Thuraya SatSleeve fel van szerelve egy vészhívó gombbal - telefonhívást tud indítani, egy előre beprogramozott számra anélkül, hogy az okostelefon csatlakoztatva lenne.

Legerősebb és legmegbízhatóbb hálózat
Thuraya műholdas hálózata híres arról, hogy az egyik legmegbízhatóbb műholdas lefedettséget biztosítja, mintegy 161 országban, a világ két-harmadán. A magas riasztási képesség (HPA), lehetővé teszi hogy a Thuraya SatSleeve, hívás értesítést kapjon, miközben az antenna tárolva van a készülékben, ha az eszköz csatlakoztatva van.

Cserélhető okostelefon adapterek
Thuraya kifejlesztett különböző adaptereket a Samsung Galaxy modellekhez, amelyek segítségével okostelefont válthatunk. A SatSleeve Android egy Samsung Galaxy S4 adapterrel érkezik, és külön megvásárolható hozzá Samsung Galaxy S3 adapter.
Thuraya SatSleeve iOS ...
Alakítsa át iPhone okostelefonját egy műholdas okostelefonná

Tökéletes keveréke a mobilitásnak és az egyszerűségnek, a Thuraya SatSleeve a legokosabb, leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy átalakítsa telefonját egy műholdas okostelefonná. A Thuraya SatSleeve hozzáférést biztosít a telefonhívásokhoz, e-mailekhez, azonnali üzenetekhez és a népszerű közösségi média alkalmazásokhoz, műholdas módban, 161 országban a Thuraya hálózatán lefedettségi területen.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek a műholdas módban
Bővítse látókörét és használja okostelefonját műholdas módban, ahol nem áll rendelkezésre földi hálózat.

Email menet közben
Küldjön és fogadjon email üzeneteket műholdas módban, függetlenül attól, hogy merre van.

Vigye magával kedvenc applikációit
Használja a kedvenc alkalmazásait, úgy mint Facebook, Twitter, WhatsApp és még sok más, így beszélgethet, és frissíti profilját olyan helyeken, amelyek kívül esnek a földi hálózatok (GSM) területein.

Kompatibilis iPhone-jával
Megbízható műholdas kapcsolat az iPhone dokkolóval, bárhová is megy. A SatSleeve alkalmazás letölthető ingyen az Apple Store alkalmazásból.

Felhasználóbarát
Egyszerűen dokkolható az iPhone, és már élvezheti is a SatSleeve képességeit műholdas kapcsolatban. A felhasználóbarát SatSleeve, 12 nyelven érhető el, és könnyedén ingerálja az iPhone címjegyzékét a műholdas hívásokhoz.

Továbbfejlesztett biztonsági funkciók
Thuraya SatSleeve fel van szerelve egy vészhívó gombbal - telefonhívást tud indítani, egy előre beprogramozott számra anélkül, hogy az iPhone csatlakoztatva lenne.

Legerősebb és legmegbízhatóbb hálózat
Thuraya műholdas hálózata híres arról, hogy az egyik legmegbízhatóbb műholdas lefedettséget biztosítja, mintegy 161 országban, a világ két-harmadán. A magas riasztási képesség (HPA), lehetővé teszi hogy a Thuraya SatSleeve, hívás értesítést kapjon, miközben az antenna tárolva van a készülékben, ha az eszköz csatlakoztatva van.

Cserélhető okostelefon adapterek
Különböző smartphone adapterek érhetők el a SatSleeve-hez az Ön számára, hogy használhassa a legújabb okostelefon modelleket.


Thuraya SatSleeve+ ...
Alakítsa át okostelefonját egy műholdas okostelefonná

Tökéletes mobilitás és egyszerűség, a Thuraya SatSleeve+ a leggyorsabb módja, hogy átalakítsa okostelefonját, műholdas telefonná. A Thuraya SatSleeve+ támogatja a kommunikációs igényeit minden okostelefont használónak - a gyakori utazók és felfedezők, vállalatok és civil szervezetek számára. Biztosítja az ügyfelek számára a hozzáférést a telefonhívások, e-mailek, azonnali üzenetek és népszerű közösségi média alkalmazásokhoz, műholdas módban szerte Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek műholdas módban

Használja okostelefonját műholdas módban, ha nincs elérhető GSM hálózat. Kényelmesen indíthat hívásokat, és küldhet szöveges üzeneteket a névjegyzék segítségével.

Email Útközben

Küldjön vagy fogadjon emailt bármerre is jár.

Alkalmazások

Kapcsolódás az alkalmazásokhoz útközben - Közösségi média, azonnali üzenetküldés, információs alkalmazások és még sok más.

Könnyen használható

Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefont a műholdas egység Wi-Fi hálózatához. A hívást most megosztja az okostelefonnal, a még jobb hangminőségért.

Kompatibilitás

A SatSleeve Hotspot App ingyenesen letölthető az App Store vagy a Google Play áruházból, 12 nyelven.

Ez az Alkalmazás csak a SatSleeve + és SatSleeve Hotspot eszközökkel alkamazható, és nem működik a korábbi SatSleeve modellekkel.

Töltse le a SatSleeve Hotspot aplikációt:

• Google Play
• Apple App Store

Továbbfejlesztett biztonsági jellemzők:

A SatSleeve+ fel van szerelve egy segélykérő gombbal, hogy akkor is tudja használni, ha az okostelefon nem csatlakozik. Az SOS gomb indít egy kimenő hívást egy előre beállított telefonszámra vagy fogad egy bejövő hívást.

A lehetőségek világa

A Thuraya megbízható és zavartalan műholdas hálózata lehetővé teszi, hogy műholdas üzemmódban kapcsolatban maradjon bárhol a lefedettségi területen szerte Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában. Thuraya SatSleeve+ működhet Thuraya SIM-kártyával, vagy bármely Thuraya roaming partner GSM SIM kártyályával a 360 közül világszerte.

Univerzális adapter

SatSleeve+ tartalmaz egy univerzális adaptert a csomagban, amely lehetővé teszi, hogy különböző Android és iPhone modellekkel használhassa, 58 és 85 mm-es szélesség között.
Thuraya SatSleeve Hotspot ...
Alakítsa át okostelefonját egy műholdas okostelefonná

A Thuraya SatSleeve Hotspot támogatja a kommunikációs igényeit minden okostelefont használónak - a gyakori utazók és felfedezők, vállalatok és civil szervezetek számára. Létrehozta azoknak az ügyfeleknek, akik inkább használják az okostelefont a műholdas egységtől külön, amely egy mobil Wi-Fi hotspot, meyl a tartományán belül kellő mozgásteret biztosít a kényelmes használathoz, hogy hívásokat folytasson, e-mail üzenetek fogadjon és küldjön, vagy élvezze kedvenc közösségi média alkalmazásait, akár fedett helyen is, míg a hotspot műholdas kapcsolatban van.

A SatSleeve Hotspot tartozéka egy állvány, és kompatibilis a különböző iOS és az Android készülékekkel.

Jellemzők

Hívások és szöveges üzenetek műholdas módban

Használja okostelefonját műholdas módban, ha nincs elérhető GSM hálózat. Kényelmesen indíthat hívásokat, és küldhet szöveges üzeneteket a névjegyzék segítségével.

Email Útközben

Küldjön vagy fogadjon emailt bármerre is jár.

Alkalmazások

Kapcsolódás az alkalmazásokhoz útközben - Közösségi média, azonnali üzenetküldés, információs alkalmazások és még sok más.

Könnyen használható

Egyszerűen csatlakoztassa az okostelefont a műholdas egység Wi-Fi hálózatához. A hívást most megosztja az okostelefonnal, a még jobb hangminőségért.

Kompatibilitás

A SatSleeve Hotspot App ingyenesen letölthető az App Store vagy a Google Play áruházból, 12 nyelven.

Ez az Alkalmazás csak a SatSleeve + és SatSleeve Hotspot eszközökkel alkamazható, és nem működik a korábbi SatSleeve modellekkel.

Töltse le a SatSleeve Hotspot aplikációt:

• Google Play
• Apple App Store

Továbbfejlesztett biztonsági jellemzők:

A SatSleeve+ fel van szerelve egy segélykérő gombbal, hogy akkor is tudja használni, ha az okostelefon nem csatlakozik. Az SOS gomb indít egy kimenő hívást egy előre beállított telefonszámra vagy fogad egy bejövő hívást.

A lehetőségek világa

A Thuraya megbízható és zavartalan műholdas hálózata lehetővé teszi, hogy műholdas üzemmódban kapcsolatban maradjon bárhol a lefedettségi területen szerte Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában. Thuraya SatSleeve+ működhet Thuraya SIM-kártyával, vagy bármely Thuraya roaming partner GSM SIM kártyályával a 360 közül világszerte.

Állvány

SatSleeve Hotspot tartalmaz egy állványt a csomagban, így az életed még kényelmesebb, ha úton vagy.
Thuraya XT-HotSpot ...
A világ leggyorsabb Wi-Fi-n keresztül használható műholdas kommunikációs eszköze, amihez nem szükséges GSM lefedettség.

Az egyetlen Wi-Fi router a piacon, amely plug-and-play megoldás, a Thuraya XT-Hotspot lehetővé teszi a könnyű és gazdaságos internet-hozzáférést a Thuraya műholdas hálózatán, melyen gyors, akár 60 kbps adatátviteli sebesség biztosít. Az XT-Hotspot a Thuraya XT GmPRS kapcsolatát használja a gyors és biztonságos internetkapcsolat létrehozásához, legyen bárhol a lefedettségi területen belül. A Thuraya XT-Hotspot csak a Thuraya XT telefonokkal kompatibilis.

Jellemzők

Kompakt, megbízható és költséghatékony
A Thuraya XT-Hotspot egy zsebméretű router, amely létrehoz egy Wi-Fi zónát akár 30 méteres körben, több felhasználó számára, hogy az internetet laptopon, táblagépen vagy okostelefonon megfizethető áron használhassuk.

Egyszerű és biztonságos kapcsolatot
A Thuraya XT-Hotspot az egyetlen plug-and-play Wi-Fi router, amely biztosítja az Ön számára biztonságos internet-hozzáférést, műholdas adatátviteli sebessége 60 Kbps - anélkül, hogy telepíteni kéne bármilyen szoftvert.

Rugalmas, még a legtávolabbi helyeken is
Úgy tervezték, hogy a router kínál gyors és megbízható internet kapcsolatot, még a legtávolabbi területeken is, lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsék kezelési és üzemeltetési költségeket.

Kapcsolatban maradhat, bármerre is jár
Nem számít, milyen messze viszi üzleti tevékenység, a Thuraya XT-Hotspot azonnali és kényelmes internet-hozzáférést nyújt, többek között a közösségi médihoz, beleértve a Facebook-ot és a Twitter-t, függetlenül attól, hogy minden alkalommal máshol van.
Thuraya IP+ ...
Könnyen, Gyorsan, Bárhonnan

A legkompaktabb, legkönnyebb műholdas szélessávú terminál. Megvalósítja a leggyorsabb IP sebességet a méretéhez képest. A Thuraya IP+ -t úgy tervezték, hogy támogasson számos kritikus alkalmazást. Könnyen hordozható, könnyen telepíthető másodpercek alatt. Használja ki a Thuraya kiterjedt műholdas hálózatát, amely megbízható hozzáférést biztosít, bárhol legyen a Thuraya lefedettségén belül.

Jellemzők

Kompakt és könnyű
Mindössze 1,4 kg, és kisebb, mint egy rendes laptop, a Thuraya IP+ az egyik leginkább kompakt és hordozható műholdas szélessávú terminál a piacon.

Nagy sebességű streaming képességek
A sebesség akár 444kbps is lehet szabványos IP, és 384kbps streaming IP szolgáltatásnál, az integrált antennával, a Thuraya IP+ az egyik leggyorsabb műholdas szélessávú terminál a Thuraya műholdas lefedettségi területén.

Optimalizált sávszélesség-használat
Thuraya IP+ konfigurálható aszimmetrikus streaming szolgáltatásra, hogy a felhasználók a le-és feltöltési sebességet az igényeik alapján állíthassák, így jelentősen csökkenthetőek a sávszélesség költségek.

Tartós és megbízható
A Thuraya IP+, IP55 védettségi fokozattal rendelkezik, így a készülnek, nagy védelmet kap a szennyeződések, por, víz, olaj és egyéb nem korrozív anyagokkal szemben, hogy ellenálljon a legmostohább környezetben is.

Torlódás nélküli hálózat
A dinamikus erőforrás elosztás a Thuraya műholdas hálózatán, minimalizálja a jel torlódást azokon a területeken, ahol nagy kommunikációs forgalom.
Thuraya tartozékok ...


Autós töltő: Töltse fel a készüléket a szabványos 12 V-os autós szivargyújtó csatlakozóról.

Hálózati töltő: Töltse fel a készülék egy kis méretű töltővel, a hálózati aljzatról.

USB adat kábel: Csatlakoztassa a műholdas telefont a számítógéphez gyorsan és hatékonyan, ez lehetővé teszi, hogy adatokat küldhessen és fogadhasson, valamint frissítse készülékét.

Tartalék akkumulátor: Ez úgy működik, mint egy back-up akkumulátor a Thuraya XT-hez. A frissen feltöltött tartalék akkumulátor meghosszabbítja a készülék használati idejét azokon a területeken, ahol nem jut elektromos áramhoz. A tartalék akkumulátor biztosítja, hogy a Thuraya XT mindig készen álljon a használatra. A töltési idő a teljesen lemerült Thuraya XT akkumulátornál körülbelül 2 óra 25 percet vesz igénybe.

Tartalék akkumulátor SatSleeve iOS-hoz: Bármilyen rendkívüli eseménynél, egy teljesen feltöltött tartalék akkumulátor a legjobb kiegészítő.

Tartalék adapter iPhone 4/4S-hez: Lecserélte okostelefonját? Nem probléma, csak kell egy új adapter a SatSleeve-hez!

Tartalék adapter iPhone 5/5S-hez: Lecserélte okostelefonját? Nem probléma, csak kell egy új adapter a SatSleeve-hez!

Tartalék akkumulátor SatSleeve Android-hoz: Bármilyen rendkívüli eseménynél, egy teljesen feltöltött tartalék akkumulátor a legjobb kiegészítő.

Tartalék adapter Samsung Galaxy S3-hoz: Lecserélte okostelefonját? Nem probléma, csak kell egy új adapter a SatSleeve-hez!

Tartalék adapter Samsung Galaxy S4-hez: Lecserélte okostelefonját? Nem probléma, csak kell egy új adapter a SatSleeve-hez!

Napelemes töltő: Töltse fel napenergiáról a Thuraya műholdas készülékeit flexibilis vagy fix napelemmel. Olyan helyen is tudja használni, ahol semmilyen energia forrást sem talál.

Copyright © 2014  
  All Rights Reserved.
Powered by: Asztyt