2022-06-08. euSattel most már a Balkáni országokban is.


2022 évben az euSattel piacot nyitott Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Montenegro és Horvátosztág területein. Mostantól kezdve megtalálhatóak vagyunk ezekben az országokban is. Belgrad, Novi Sad, Banja Luka, Budva, Split
2021-01-04. A Thuraya 4-NGS


A Thuraya 2024-ig fellövi a 4. műholdját. A Yahsat vezető vezetékes és mobil műholdas szolgáltató, amely integrált műholdas kommunikációs megoldásokat kínál Európa, a Közel-Kelet, Afrika, Dél-Amerika, Ázsia és Ausztrálázia több mint 150 országában. A Yahsat 5 műholdból álló flottája eléri a világ népességének több mint 80% -át, lehetővé téve a kritikus kommunikációt, beleértve a szélessávú, műsorszórási, visszafogási és mobilitási megoldásokat. A Yahsat C, Ku, Ka és L sávú megoldások széles skáláját kínálja szárazföldi, tengeri és repülőgépek, az ügyfelek, a kormányok és a vállalkozások számára.
2019-10-15. Thuraya X5


Thuraya X5™ A Thuraya SatSleeve utáni következő generációs "Okos Műholdas telefon" amely már nem egy dokkoló, hanem egy komplett okos telefon, amely műholdon keresztül kommunikál. Lehet vele hang, adat kapcsolatokat létesíteni. A mai okos telefonoknak a műholdas változata.
2018-08-05. Thuraya XT Pro Dual


Thuraya XT Pro Dual™ A Thuraya Xt Pro Dual az egyik legjobb műholdastelefon ami a Világon létezik. Ütésálló, vízálló, porálló. Gorillaz üvege van, ami azt jelenti, hogy szinte lehetetlen betörni. A készülék nevében a DUAL, a két SIM kártya befogadására képes egységre utal. 1 SAT SIM és 1 GSM SIM-et egyzserre képes befogadni. A készülék nagyon gyors szoftverrel rendelkezik és minden igényt kiszolgál, ami egy GSM lefedettségi területtől messze található.
2014-03-10. SatSleeve Androidhoz
Alakítsa át Android telefonját egy műholdas okostelefonná

A tökéletes keveréke a mobilitásnak és az egyszerűségnek, a Thuraya SatSleeve a legokosabb, leggyorsabb és legegyszerűbb módja annak, hogy átalakítsa készülékét egy műholdas okostelefonná. A Thuraya SatSleeve biztosítja a telefonhívásokat, e-maileket, azonnali üzeneteket és a népszerű közösségi média alkalmazásokat műholdas módban a Thuraya lefedettségi területén.

A SatSleeve Android tartozéka egy Samsung Galaxy S4 adapter a dobozban. Elérhető Samsung Galaxy S3 adapter külön termékként.
2014-03-08. Iridium GO


Iridium GO!™ nem olyan, mint bármi, amit a világ eddig látott. Legyen bárhol a világon, ez a kompakt, robusztus és hordozható egység létrehozza az első megbízható globális hang és adatkommunikációs kapcsolatot akár öt okostelefon, laptop és tablet számára.
Copyright © 2014  
eusattel.com
  All Rights Reserved.
Powered by: Asztyt