Magunkról


A Thuraya a világ egyik vezető mobil műholdas távközlési vállalata , amely képessé teszi az embereket arra, hogy bárhol tudjanak kommunikálni.

Kínálunk innovatív, rugalmas és megbízható technológiát, amely segít leküzdeni a legkeményebb kihívásokat, megkönnyíti a kommunikációt ,ahol leginkább szükség van rá.

A legnagyobb ügyfeleink közé tartoznak a vezető világcégek, az energia, a média, a tengeri, a kormány és a civil szervezetek is. Ezek mellett civil személyek is nagyon sokan és széles körben használják a Thuraya telefonokat.

A kiváló hálózat lehetővé teszi a tiszta kommunikációt és folyamatos lefedettséget biztosít a Világ kétharmadán, és az egész Világon egyedülálló GSM roaming szolgáltatást nyújt.

Hálózati lefedettség

Thuraya robusztus műholdas hálózata biztosítja a lefedettséget a legtávolabbi helyeken is, biztosítva a torlódás mentes műholdas kommunikációt, hogy mindig stabil kapcsolat legyen. A korszerű műholdas rendszer, a Thuraya, egy valóban kiváló műholdas kommunikációs megoldás a földi rendszerek és mobilhálózatok között.Ingyen SMS küldése Thuraya-ra

A Thuraya története
Thuraya-1: A csillag megszületett 2000

Az első műhold, a Thuraya-1 fellövése a Csendes-óceánon. Az 5108 kg-os Thuraya-1 lett a Közel-Kelet első mobil távközlési műholdja.
Az első műholdas telefon: Thuraya Hughes 7100 2001

Elindítottuk a világ kedvenc műholdas telefonját, a Thuraya Hughes 7100. A telefon beépített dual-band műholdas / GSM móddal, hang, adat, fax, SMS, és a GPS navigáció funkciókkal rendelkezik.
Thuraya-2 pályára állítása 2003

A Thuraya ünnepelte a Thuraya-2 műhold sikeres elindítását. A Thuraya előfizetői elérik 100.000 felhasználót.
Thuraya SO-2510: A világ legkisebb műholdas telefonja 2006

Bemutattuk Thuraya SO-2510 készüléket, és ezzel egyidőben sikeresen elindítottuk a nagy sebességű internet-kapcsolatot.
Thuraya SG-2520: Képességek bővítése 2007

A Thuraya SG-2520 lett az első műholdas okostelefon, mely fel lett szerelve Bluetooth, Infra, Fényképezőgép és egyéb funkciókkal. Elindítottuk a Thuraya Call Center-t, az ügyfelek folyamatos(24x7) kiszolgálására.
Elindítjuk a harmadik műholdat, Thuraya-3 2008

A Thuraya-3 tovább bővítette a hálózati lefedettséget egész Ázsiában és Ausztráliában. Valamint megjelent a Thuraya IP, a világ leggyorsabb hordozható szélessávú műholdas modem.
Thuraya XT: A világ legkeményebb műholdas telefonja 2009

Megjelent a Thuraya XT műholdas telefon, a legkeményebb és legmegbízhatóbb műholdas telefon, és létrehoztunk egy új vállalati márka arculatot.
Egy év eredményei 2012

A Thuraya ITU Humanitárius Díjat kapott mert hozzájárulást nyújtott fontos mobil műholdas hírközlési szolgáltatásokhoz vészhelyzetekben. Elindítottuk az új dual-mode műholdas és GSM telefont, a Thuraya XT-DUAL-t, egy zsebméretű Wi-Fi routert, a Thuraya XT-Hotspot-ot és az SF2500 alkalmazást. Megalakult a Point of Presence Szingapúrban, hogy fellendítse a szélessávú szolgáltatásokat Ázsiában. Indítottunk szolgáltatásokat Oroszországban.
Szárnyal az Innováció 2013

Ebben az évben bevezettünk új termékeket, a Thuraya IP+, Thuraya SatSleeve és Thuraya Maritime Broadband. A Thuraya SatSleeve elnyerte a Lloyd Innovációs Díjat.
Copyright © 2014  
eusattel.com
  All Rights Reserved.
Powered by: Asztyt