Kínálunk páratlan portfoliót a globális műholdas kommunikációs megoldásokhoz és az értéknövelt szolgáltatásokhoz, hogy utazásai alkalmával mindig kapcsolatban lehessen minden alkalommal, akár szárazföldön, akár a tengeren vagy a levegőben.

Mi biztosítjuk Önnek, hogy mindig elérhető legyen

Az Inmarsat-ot 1979-ben alapította a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet ( IMO ), hogy folyamatos kapcsolatot építsen ki a hajók és a part között, vagy segítséget tudjanak hívni vészhelyzet esetén , nem számít milyen messze vannak a tengeren.

Napjainkban ügyfeleink megtalálhatóak számos különböző ágazatban -, magánszemélyek, vállalkozások és szervezetek, melyeknek kommunikálni kell akkor is, ha a földi távközlési hálózatok megbízhatatlanok, vagy egyszerűen nem elérhetőek.

Globális telefonok és szélessávú internet

Csakúgy, mint a kereskedelmi hajózás, Ügyfeleink között a kormányok, a légitársaságok, a sugárzott média, az olaj-és gázipar, a bányászat, az építőipar, valamint a humanitárius segélyszervezetek is megtalálhatóak - hogy csak néhányat említsünk.

10 műhold segítségével csatlakozik számos eszköz, beleértve a globális kézi műholdas telefonokat és a notebook méretű szélessávú Internet-eszközöket, valamint a speciális terminálokkal és antennákkal felszerelt hajók, légi járművek és közúti járművek.

A lefedettség

Jelenleg 10 műhold működik geostacionárius pályán, ami azt jelenti, hogy a helyzetük fix a Föld körül, együtt mozognak a Föld forgásával.

Úgy helyezték el a műholdakat két konfigurációban, hogy négy az óceánokat, három pedig a szárazföldi területeket fedi le, egy pedig a tartalék, így biztosítva a zökkenőmentes globális kommunikációt, kivéve a sarki területek felett.


Ingyen SMS küldése Inmarsat-ra

Copyright © 2014  
eusattel.com
  All Rights Reserved.
Powered by: Asztyt